Polędwica łososiowa

Polędwica to jeden z najszlachetniejszych mięśni wieprzowych - schab, delikatnie doprawiony i długo wędzony zimnym dymem. 

Wędzonka krotoszyńska

Polędwica wieprzowa surowa z pozostawionym jednym warkoczem, wędzona, o subtelnej, łososiowej barwie.

Szynka wędzona surowa

Delikatnie doprawiona szynka wieprzowa, w której charakterystyczny smak i aromat uzyskano poprzez wędzenie zimnym dymem bukowym. 

Boczek wędzony na zimno

Boczek wędzony zimnym dymem stanowiący składnik wielu dań. Polecany zarówno do grillowania, opiekania jak i do podania na desce wędlin.

Frankfuterki wp.

Kiełbaski czysto wieprzowe, wędzone zimnym dymem, nie parzone. Taki sposób obróbki pozwala na wydobycie z mięsa niepowtarzalnego smaku i aromatu. 

Kiełbasa polska wędzona

Doskonała wędlina wieprzowa o której niepowtarzalnym smaku stanowi wędzenie zimnym dymem. 

Kiełbasa biała surowa

Tradycyjna wielkanocna kiełbasa przeznaczona do gotowania będzie doskonałym uzupełnieniem świątecznej atmosfery.

Metka łososiowa

Wędlina surowa, przygotowana z najlepszego mięsa wieprzowego, o miękkiej smarownej konsystencji i łososiowej barwie.

Metka wędzona

Pasta z surowego mięsa wieprzowego, delikatnie przyprawiona i wędzona zaspokoi gusta wytrawnych smakoszy metek. Produkt zamknięty w poręczne, małe batony.