Salceson wieprzowy extra

Salceson z przeważającą ilością serc i ozorków wieprzowych, doprawiony szczyptą bardzo aromatycznego kminku. W naturalnym żołądku wieprzowym.

Pasztet aleksandryjski

Prawdziwy pasztet o wysokiej zawartości mięsa, bez dodatku MOM a nawet skórek, za to ze świeżymi warzywami. Smakuje jak domowy. 

Salceson ozorkowy

Wyśmienita wędlina podrobowa produkowana według tradycyjnych receptur z dodatkiem peklowanych, grubo rozdrobnionych ozorków i serc wieprzowych. Niepowtarzalny smak i aromat zawdzięcza naturalnym przyprawom oraz ziarnom kminku.

Kaszanka wiejska

Wędlina podrobowa krwista w naturalnej kątniczce wieprzowej. Aromatyczny, wyraśnie ziołowy smak zyskuje dzięki dodatkowi naturalnego mielonego pieprzu i ziela angielskiego.

Krupniok

Wędlina podrobowa w jelicie cienkim wieprzowym. Smakosze uważają, że najlepiej smakuje na ciepło z wody, lecz gdy się ją podpiecze na grillu...

Pasztetowa borowikowa

Wędlina podrobowa o lekko kremowej konsystencji z dodatkiem szlachetnego borowika , który sprawia że wyrób cechuje się wyśmienitym smakiem i aromatem. 

Pasztetowa wieprzowa extra

Wyrób w osłonce naturalnej, ma doskonały smak tradycyjnej pasztetowej. Szczypta dodanego majeranku uzupełnia aromat o ciekawą, ostrą, ziołową nutę.

Pasztetowa Jakuba

Wyraśnie wątrobiany smak w połączeniu z delikatnie słodkim, właściwym dla wędlin podrobowych posmakiem, niezrównany aromat i lekko smarowna konsystencja.

Pasztetowa firmowa

Wędlina podrobowa czysto wieprzowa o delikatnej, lekko smarownej konsystencji, produkowana według własnych receptur w osłonce poliamidowej. Parzona.