Szynka Szefa

Mięśnie szynki wieprzowej z częściowo pozostawioną cieniutką okrywą tłuszczową i skórą. Peklowana metodą zalewową, wędzona i parzona, formowana przędzą wędzarniczą.

Szynka biała wp.

Wybrane mięśnie szynki wieprzowej z częściowo pozostawioną okrywą tłuszczową, formowana w siatce wędliniarskiej. Szynka o delikatnym aromacie poddana wyłącznie procesowi parzenia.

Szynka królewska

Mięśnie szynki wieprzowej z pozostawioną niewielką okrywą tłuszczową, w folii i siatce. Doskonała propozycja na krajalnicę.

Szynka aleksandryjska

Wybrane mięśnie szynki wieprzowej z częściowo pozostawioną okrywą tłuszczową, formowana w specjalnych siatkach stalowych. Szynka o delikatnym aromacie poddana procesom parzenia i wędzenia.

Szynka wędzona

Mięśnie szynki wieprzowej z częściowo pozostawioną okrywą tłuszczową lecz starannie pozbawione tłuszczu wewnętrznego. Wyrób peklowany przy wykorzystaniu własnej kompozycji przypraw.

Szynka z beczki

Dwa naturalnie połączone mięśnie szynki wieprzowej sznurowane przędzą wędzarniczą, wędzone do atrakcyjnej ciemnowiśniowej barwy.

Wędzonka z beczki

Wyselekcjonowana łopatka wieprzowa z częściowo pozostawioną okrywą tłuszczową, produkowana w oparciu o własną mieszankę dodatków smakowych. Wędzenie dymem z drewna dębowo - bukowego zapewnia niezapomniane wrażenia smakowe. 

Wędzonka litewska

Mięśnie łopatki wieprzowej z minimalną ilością tłuszczu, nadającego smakowitość całej wędlinie. Wyrób jest peklowany przy użyciu tradycyjnej dla kuchni litewskiej mieszanki przypraw, następnie suszony, parzony i wędzony gorącym dymem. 

Ogonówka

Wędzonka wysokiej jakości, poddana procesowi wędzenia, któremu zawdzięcza swój złocisty kolor. Produkt o wyjątkowym smaku. 

Polędwica sopocka

Wyselekcjonowana polędwica wieprzowa bez kości i bez warkocza oraz zewnętrznej warstwy tłuszczu, o barwie jasnomiodowej. Naturalnie peklowana i parzona.

Bekon

Tradycyjna wędzonka uzyskana ze schabu wieprzowego bez kości z warkoczem mięśni między żeberkowych oraz cienką warstwą tłuszczu dającą efekt wyjątkowego aromatu i smaku.

Schab wiśniowy

Wyróżniający się atrakcyjną ciemnowiśniową barwą produkt, otrzymywany ze schabu wieprzowego, ręcznie uformowany i osznurowany przędzą wędliniarską. Poddany procesowi parzenia.

Schab biały

Wyrób o wykwintnym smaku dzięki zastosowaniu delikatnego mięśnia schabu i obróbce całkowicie pozbawionej wędzenia.

Schab wędzony

Schab wieprzowy bez kości, bez okrywy tłuszczowej. Parzony, jasno wędzony z ciekawym bukietem aromatów charakterystycznych dla mięsa wędzonego. 

Schab z beczki

Schab wieprzowy poddany procesowi parzenia i wędzenia. Wyrób cechuje się wyjątkowym smakiem i aromatem użytych podczas procesu produkcji przypraw. Na zwiększenie atrakcyjności wyrobu wpływa brązowo-wiśniowa barwa oraz zastosowana siatka wędliniarska. 

Baleron sopel

Naturalne mięśnie karczku wieprzowego bez kości poddane procesowi peklowania i wędzenia dającego efekt ciemnowiśniowej barwy.

Baleron wiśniowy

Delikatny karczek wieprzowy, ciemno wędzony. Wykwintny smak osiąga dzięki dodatkowi aromatu pieczeniowego.

Szynka wędzona mini

Doskonała szynka powstająca z najcenniejszych, pozbawionych tłuszczu mięśni szynki. Idealna na świąteczny stół.