Mięśnie szynki wieprzowej z częściowo pozostawioną cieniutką okrywą tłuszczową i skórą. Peklowana metodą zalewową, wędzona i parzona, formowana przędzą wędzarniczą.
Wybrane mięśnie szynki wieprzowej z częściowo pozostawioną okrywą tłuszczową, formowana w siatce wędliniarskiej. Szynka o delikatnym aromacie poddana wyłącznie procesowi parzenia.
Mięśnie szynki wieprzowej z pozostawioną niewielką okrywą tłuszczową, w folii i siatce. Doskonała propozycja na krajalnicę.
Wybrane mięśnie szynki wieprzowej z częściowo pozostawioną okrywą tłuszczową, formowana w specjalnych siatkach stalowych. Szynka o delikatnym aromacie poddana procesom parzenia i wędzenia.
Mięśnie szynki wieprzowej z częściowo pozostawioną okrywą tłuszczową lecz starannie pozbawione tłuszczu wewnętrznego. Wyrób peklowany przy wykorzystaniu własnej kompozycji przypraw.
Dwa naturalnie połączone mięśnie szynki wieprzowej sznurowane przędzą wędzarniczą, wędzone do atrakcyjnej ciemnowiśniowej barwy.
Wyselekcjonowana łopatka wieprzowa z częściowo pozostawioną okrywą tłuszczową, produkowana w oparciu o własną mieszankę dodatków smakowych. Wędzenie dymem z drewna dębowo - bukowego zapewnia niezapomniane wrażenia smakowe.
Mięśnie łopatki wieprzowej z minimalną ilością tłuszczu, nadającego smakowitość całej wędlinie. Wyrób jest peklowany przy użyciu tradycyjnej dla kuchni litewskiej mieszanki przypraw, następnie suszony, parzony i wędzony gorącym dymem.
Wędzonka wysokiej jakości, poddana procesowi wędzenia, któremu zawdzięcza swój złocisty kolor. Produkt o wyjątkowym smaku.
Wyselekcjonowana polędwica wieprzowa bez kości i bez warkocza oraz zewnętrznej warstwy tłuszczu, o barwie jasnomiodowej. Naturalnie peklowana i parzona.
Tradycyjna wędzonka uzyskana ze schabu wieprzowego bez kości z warkoczem mięśni między żeberkowych oraz cienką warstwą tłuszczu dającą efekt wyjątkowego aromatu i smaku.
Wyróżniający się atrakcyjną ciemnowiśniową barwą produkt, otrzymywany ze schabu wieprzowego, ręcznie uformowany i osznurowany przędzą wędliniarską. Poddany procesowi parzenia.
Wyrób o wykwintnym smaku dzięki zastosowaniu delikatnego mięśnia schabu i obróbce całkowicie pozbawionej wędzenia.
Schab wieprzowy bez kości, bez okrywy tłuszczowej. Parzony, jasno wędzony z ciekawym bukietem aromatów charakterystycznych dla mięsa wędzonego.
Schab wieprzowy poddany procesowi parzenia i wędzenia. Wyrób cechuje się wyjątkowym smakiem i aromatem użytych podczas procesu produkcji przypraw. Na zwiększenie atrakcyjności wyrobu wpływa brązowo-wiśniowa barwa oraz zastosowana siatka wędliniarska.
Naturalne mięśnie karczku wieprzowego bez kości poddane procesowi peklowania i wędzenia dającego efekt ciemnowiśniowej barwy.
Delikatny karczek wieprzowy, ciemno wędzony. Wykwintny smak osiąga dzięki dodatkowi aromatu pieczeniowego.
Doskonała szynka powstająca z najcenniejszych, pozbawionych tłuszczu mięśni szynki. Idealna na świąteczny stół.