Wyroby Premium - bardzo szlachetne w smaku wędliny i wędzonki pochodzące ze specjalnie wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, poddane długiemu, niezwykle starannemu procesowi produkcji. Dzięki tradycyjnym recepturom i oryginalnym nutom smakowym przypominają wyroby produkowane w naszych domach.

Wędzonki - powstają ze specjalnie wyselekcjonowanego mięsa najwyższej jakości, szynki, karczku, schabu, boczku. Poddane są tradycyjnym metodom peklowania, wędzenia i parzenia, a starannie dobrane, naturalne przyprawy doskonale wzbogacają ich niepowtarzalny, wyjątkowy smak. 

Wyroby surowe wędzone i surowe – wędzonki i kiełbasy uzyskane z najlepszego mięsa wieprzowego. O ich wyjątkowości stanowi długi proces wędzenia dymem bukowym, nadający im charakterystyczny wygląd, smak i aromat. Z kolei dla koneserów surowego mięsa stworzono metki przyprawione do smaku i pozbawione obróbki cieplnej oraz intensywnego wędzenia.

Boczki - Wędzonki z chudego boczku bez żeber o charakterystycznej barwie uzyskanej na skutek specjalnego procesu wędzenia i parzenia. Dzięki swoim walorom smakowym i zapachowym, powinny znaleźć się w każdej kuchni, a podawane na zimno mogą być podstawą na półmiskach ze "swojskim jadłem".

Kiełbasy grube – wysokogatunkowe wędliny z mięsa peklowanego, wędzone i parzone. Wytwarzane są ze szlachetnych mięśni mięsa wieprzowego
i wołowego, z dodatkiem w procesie peklowania specjalnie dobranych przypraw, co zapewnia im niepowtarzalne walory smakowo-aromatyczne. 

Kiełbasy cienkie – wędliny wieprzowo-wołowe w osłonkach naturalnych lub sztucznych, z mięsa peklowanego rozdrobnionego, poddane procesom
wędzenia i parzenia. Charakterystyczny smak i zapach zawdzięczają starannie opracowanej recepturze i oryginalnej kompozycji naturalnych przypraw. 

Wyroby blokowe – ręcznie formowane z najwyższej jakości mięsa. Na przekroju widoczne duże kawałki mięsa szynki i łopatki. Peklowane są w aromatycznej zalewie, bogatej w naturalne przyprawy 

Parówki - wysokiej jakości parówki z mięsa wieprzowego charakteryzujące się kruchością i delikatnym smakiem. Wzbogacone własną kompozycją aromatycznych przypraw i nutą wędzenia. Produkty, polecane do spożywania zarówno „na zimno” jak i „na ciepło” , są składnikiem nie tylko codziennego śniadania lecz również wielu innych potraw.

Mortadela - uzyskana z mięsa wieprzowego, bez dodatku mięsa oddzielanego mechanicznie. Najlepiej smakuje w towarzystwie pełnoziarnistego chleba. Przepisy z mortadelą to pomysły na proste, szybkie niedrogie potrawy na domowe śniadania, obiady i kolacje.

 

 

Wędliny podrobowe – wyrabiane według tradycyjnych receptur na bazie mięsa wieprzowego oraz podrobów wieprzowych peklowanych, z dodatkiem naturalnych przypraw, pieprzu i czosnku, podkreślających ich wyjątkowy smak i aromat. 

Wędliny drobiowe – wysokogatunkowe wyroby z najbardziej szlachetnych mięśni indyka. Kruche i delikatne mięso z piersi indyka, o niskiej zawartości tłuszczu nadaje im niepowtarzalny smak.