Salceson z przeważającą ilością serc i ozorków wieprzowych, doprawiony szczyptą bardzo aromatycznego kminku. W naturalnym żołądku wieprzowym.
Prawdziwy pasztet o wysokiej zawartości mięsa, bez dodatku MOM a nawet skórek, za to ze świeżymi warzywami. Smakuje jak domowy.
Wyśmienita wędlina podrobowa produkowana według tradycyjnych receptur z dodatkiem peklowanych, grubo rozdrobnionych ozorków i serc wieprzowych. Niepowtarzalny smak i aromat zawdzięcza naturalnym przyprawom oraz ziarnom kminku.
Wędlina podrobowa krwista w naturalnej kątniczce wieprzowej. Aromatyczny, wyraśnie ziołowy smak zyskuje dzięki dodatkowi naturalnego mielonego pieprzu i ziela angielskiego.
Wędlina podrobowa w jelicie cienkim wieprzowym. Smakosze uważają, że najlepiej smakuje na ciepło z wody, lecz gdy się ją podpiecze na grillu...
Wędlina podrobowa o lekko kremowej konsystencji z dodatkiem szlachetnego borowika , który sprawia że wyrób cechuje się wyśmienitym smakiem i aromatem.
Wyrób w osłonce naturalnej, ma doskonały smak tradycyjnej pasztetowej. Szczypta dodanego majeranku uzupełnia aromat o ciekawą, ostrą, ziołową nutę.
Wyraśnie wątrobiany smak w połączeniu z delikatnie słodkim, właściwym dla wędlin podrobowych posmakiem, niezrównany aromat i lekko smarowna konsystencja.
Wędlina podrobowa czysto wieprzowa o delikatnej, lekko smarownej konsystencji, produkowana według własnych receptur w osłonce poliamidowej. Parzona.