Polędwica to jeden z najszlachetniejszych mięśni wieprzowych - schab, delikatnie doprawiony i długo wędzony zimnym dymem.
Polędwica wieprzowa surowa z pozostawionym jednym warkoczem, wędzona, o subtelnej, łososiowej barwie.
Delikatnie doprawiona szynka wieprzowa, w której charakterystyczny smak i aromat uzyskano poprzez wędzenie zimnym dymem bukowym.
Boczek wędzony zimnym dymem stanowiący składnik wielu dań. Polecany zarówno do grillowania, opiekania jak i do podania na desce wędlin.
Kiełbaski czysto wieprzowe, wędzone zimnym dymem, nie parzone. Taki sposób obróbki pozwala na wydobycie z mięsa niepowtarzalnego smaku i aromatu.
Doskonała wędlina wieprzowa o której niepowtarzalnym smaku stanowi wędzenie zimnym dymem.
Tradycyjna wielkanocna kiełbasa przeznaczona do gotowania będzie doskonałym uzupełnieniem świątecznej atmosfery.
Wędlina surowa, przygotowana z najlepszego mięsa wieprzowego, o miękkiej smarownej konsystencji i łososiowej barwie.
Pasta z surowego mięsa wieprzowego, delikatnie przyprawiona i wędzona zaspokoi gusta wytrawnych smakoszy metek. Produkt zamknięty w poręczne, małe batony.