Kiełbasa średnio rozdrobniona z mięsa wieprzowego według receptury opartej na własnej kompozycji naturalnych przypraw. Wyjątkowy smak i aromat zawdzięcza starannemu wędzeniu i parzeniu.
Doskonała smakowo wędlina średnio rozdrobniona, produkowana wyłącznie z wyselekcjowanego mięsa wieprzowego w naturalnych jelitach, parzona i jasno uwędzona.
Kiełbasa cienka charakteryzująca się bardzo jasnym kolorem wędzenia. Jej łatwo rozpoznawalny, ziołowo -pieprzowy posmak i wyśmienity aromat zachwyci najbardziej wymagającego Klienta.
Szlachetne, kruche kiełbaski wyprodukowane z mięsa z szynki wieprzowej. Cechują się charakterystycznym smakiem, bez dodatku fosforanów, nadziewane w jelita naturalne, niewędzone.
Kiełbasa przygotowana wyłącznie z mięsa wieprzowego, wzbogacona odpowiednią ilością ciemnego, mielonego pieprzu i suszonej zielonej pietruszki.
Tradycyjna kiełbasa wieprzowa o specyficznym białym kolorze. Produkowana w osłonkach naturalnych przy użyciu specjalnej kompozycji przypraw z przewagą majeranku.
Szlachetna, krucha wędlina o wysokiej zawartości mięsa z szynki i charakterystycznym smaku, bez dodatku fosforanów, nadziewana w naturalne jelita i ręcznie formowana w niewielkie batony, niewędzona.
Wędlina czysto wieprzowa, w naturalnym jelicie, wędzona do złoto-brązowego koloru. Tradycyjny kształt kiełbasy połączony z zupełnie nowym smakiem.
Kiełbasa czysto wieprzowa z dodatkiem łopatki wieprzowej w jelicie naturalnym; jasno wędzona o aromatycznym smaku, parzona.
Kiełbasa czysto wieprzowa, wyśmienicie smakuje zarówno na ciepło z wody, jak również pieczona z grilla.
Wyrób wieprzowy zawdzięczający swój charakterystyczny smak wyjątkowemu bukietowi ciekawych aromatów, posmakowi wędzenia, płatkowanemu czosnkowi i innym starannie dobranym dodatkom.
Bardzo szlachetna w smaku wędlina wieprzowa, produkowana przy użyciu starannie dobranej receptury. Mieszaniny przypraw nadają niepowtarzalny smak i aromat. Nadziewana w jelita naturalne, wędzona i parzona.
Bardzo szlachetna w smaku wędlina wieprzowa, produkowana przy użyciu starannie dobranej receptury. Mieszaniny przypraw nadają niepowtarzalny smak i aromat. Nadziewana w jelita naturalne, parzona i wędzona.
Produkt przygotowany z myślą o Klientach poszukujących bardzo wyraśnego aromatu naturalnych przypraw. Dodatek pieprzu niezwykle udanie komponuje się z ostrym zapachem świeżego czosnku.
Wędlina średnio rozdrobniona, o charakterystycznym kształcie i recepturze bogatej w aromatyczne przyprawy korzenne. Podsuszana.
Wysokiej jakości kiełbasa cienka nadająca się do smażenia lub na grilla. Dodatek sera wzbogaca aromat wędliny, szczególnie na ciepło.
Wędlina wieprzowa, wędzona na jasnomiodowy kolor, produkowana z udziałem własnej kompozycji naturalnych przypraw z przewagą pieprzu. Dzięki aromatycznym dodatkom zachowuje wyjątkowy smak i zapach.